Speltips: Carolina - NY Islanders

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-19 23:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.20
Tips: 2 money line
Spela på Speltips Carolina - NY Islanders
100% bonus upp till 1000 kr! Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Carolina Hurricanes - NY Islanders

Goalies: Ward (probable) vs Halak (probable)

Carolina Hurricanes har knackat sig fram detta år där man blandat fantastiska matcher med att han riktigt svårt att få till sitt spel. Laget är 8-6-4 i år och 4-3-3 senaste 10 matcherna man spelat. Carolina spelade igår mot Buffalo Sabres som är ett lag som tycks glömt bort hur man vinner matcher. En match som på papperet Canes skulle vinna vanns också efter att Sebastian Aho avgjort med sitt 2-1 mål i slutet av tredje perioden. Joakim Nordström kunde sedan fastställa slutresultatet 3-1 i öppen bur.

NY Islanders är ett av de tre lagen som jag tycker är hetast just nu och laget är 11-6-2 i år med en 3 matcher lång vinstsvit. Visst så är det främst på hemmais laget är riktigt svårtspelat, men man har trots allt en av ligans hetaste spelare i toppform i John Tavares. Just nu känns det som allt går hans väg och varje gång han är på isen blir det farligt. Islanders spelade likt Carolina igår, men mot betydligt tuffare motstånd så man gästade ligans bästa lag Tampa Bay Lightning. En match som på förhand skulle bli en tuff sådan blev motsatsen. Islanders spelade fruktansvärt bra och skaffade sig tidig 2-0 ledning som man sedan utökade till en 4-0 ledning. Bolts som vanligt höll på att göra match av det hela då man kom tillbaka till 4-3 i tredje perioden efter att deras unga kedja med Point och Gourde hade show. Dock räckde det inte hela vägen och Islanders vann tillslut med 5-3.

I natt har vi alltså ett returmöte mellan dessa två lag efter att Islanders vunnit med 6-4 bara för två dagar sedan i en väldigt sevärd match. Canes gjorde då en helt ok insats och hade 4-3 ledning i matchen efter två perioder, men en otroligt stark tredjeperiod gjorde att Islanders vann tillslut. Nu är det omvända roller och det är Canes som har hemmaisfördelen, men då jag tycker båda lagen är i exakt samma utgångsläge så spelar det mindre roll. Båda lagen förväntas starta sina backups där Cam Ward endast gör sin 5e start denna säsong.

I mina ögon så kommer Islanders från en betydligt bättre insats av vad Canes gjorde då segern mot Tampa Bay väger tungt. Man har vinst mot Canes färskt i ryggen och dessutom vunnit de 3 senaste inbördes mötena. Därför blev jag faktiskt förvånad att vi fick såpass högt odds på de ikväll.

Jag kommer därför spela

Match: Carolina Hurricanes - NY Islanders
Spel: 2 money line
Odds: 2.20
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 23:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystickLycka till!
  Carolina - NY Islanders
Spela på Speltips Carolina - NY Islanders Spela ansvarsfullt, 18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
hockeystick - 19 November 2017 - 13:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar