Carolina Hurricanes - New York Islanders

Goalies: Mrazek (probable) vs Lehner (probable)

Matchboll och game 4 mellan Carolina Hurricanes och NY Islanders. Vi har ett lag som verkligen visat styrka och dominerat hela serien och har nu 3-0 i matcher och 4 matchbollar att ta sig vidare till nästa runda.

Carolina Hurricanes gick in i denna matchserie som underdogs efter att NY Islanders spelat mycket bra mot Pittsburgh Penguins. Canes som hela säsongen inte sett speciellt stabila ut defensivt har nu under slutspelet knappt gjort några misstag och speciellt i den här serien har man varit totalt felfria. Man har varit riktigt bra defensivt i båda bortamatcherna och senast nu i Game 3 så visade man på samma vanliga offensiva spel som man gjort hela säsongen på hemmais. Matchen slutade klara 5-2 och just nu ser det ut som inget kommer kunna stoppa detta Carolina.

I natt har man alltså 3 matchbollar, och på hemmais inför hemmafansen chansen att avancera till conference final, någon som det var bra många år sedan sist. I mina ögon så tror jag senaste matchen blev väldigt avgörande för Islanders som nu bör se ett berg att bestiga för att kunna vända 0-3 vilket bara hänt mindre än 5 gånger i NHLs historia. Canes ser just nu ostoppbara ut och med deras självförtroende och hemmaisfördel så tror jag man slår in matchbollen redan i natt och därför spelas

Match: Carolina Hurricanes - New York Islanders
Spel: 1
Odds: 2.23
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip