Topptippade Carolina ställs mot ett NY Islanders som ska försöka följa upp segern senast med en ny, något jag inte tror man klarar av.

Efter två raka förluster så studsade Carolina tillbaka på vinnarspåret senast då man slog Vancouver borta med 2-3. Trots uddamålssegern var man dock klart bättre än hemmalaget då man bland annat vann skotten med 16-39, och att släppa till så pass få skott är riktigt stark.
Nu väntar lagets andra hemmamatch och den första slutade med en 4-1 seger mot Columbus, och efter fem raka bortamatcher så lär man komma ut spelsugna inför hemmafansen.

Inför säsongen har man gjort ett fint nyförvärv i Brent Burns som trots 37 år gammal fortsätter att leverera.
Utöver honom finns det massor av kvalitet i Teravainen, Aho, Svechnikov, Necas och Slavin, så det är inte konstigt att man tillhör en av favoriterna, och här bör man kunna ta en ny seger på hemmais.
Pacioretty och Kase missar matchen.

NY Islanders tog en meriterande 3-0 seger mot NY Rangers senast, och man bröt en tre matcher lång förlustsvit där man bland annat blev utspelade mot NJ Devils.
Kollar man till hur matchen mot NY Rangers såg ut så kan man dock tacka målvakten Sorokin till att man vann då han höll nollan och räddade 41 skott. Samtidigt ställde gästerna Halak i målet, ett klart svagare alternativ än Shesterkin.
Nu är det bortaplan och efter två matcher står man utan poäng, visserligen mot bra motstånd, men här är motståndet minst lika bra.

Det har inte skett mycket i truppen från i fjol utan man har kvar spelare som Bailey, Lee, Beauvillier och Barzal, spelare som gör det bra.
Truppen är dock inte alls på samma nivå som Carolinas, och då det även är bortais som gäller så bör man få det tufft.

Målvakten Sorokin höll nollan senast och ledde NY Islanders till seger. Här ställs man dock mot ett av ligans bästa lag, en match som dessutom spelas på bortaplan, vilket är ett minus, och hemmalaget ska vara numret större i matchen.

Andersen (Confirmed) - Sorokin (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip