Slutspelet i NHL drar igång och det öppnas med en match mellan Carolina och NY Islanders, och här ska hemmalaget ses med bäst segermöjligheter.

Carolina har under säsongen visat att man är ett av ligans bästa lag då man slutade tvåa i conferencen, tre poäng bakom NY Rangers.
Man avslutade grundserien med en 6-3 förlust mot bottenlaget Columbus, men där vilade man flera spelare, så det är inget jag tar så hårt på.

Man har under säsongen fått in Guentzel i laget och det är en riktigt bra förstärkning, något han visat med 25 poäng på 17 matcher.
I övrigt har man en bra och bred trupp med namn som Aho, Jarvis och Necas, och jag tror man går ut och visar att man är en klass bättre.
Fast är dtd.

NY Islanders rubbar inte hemmalaget

NY Islanders tog sig vidare genom att sluta trea i divisionen och man har gjort en klart godkänd säsong.
Grundserien avslutade man på ett bra sätt med att vinna åtta av de nio sista matcherna, så man bör komma in i slutspelet med en bra känsla.

Att det är bortaplan nu är dock ett minus då man gjort fina insatser på hemmaplan samtidigt som motståndet är riktigt tufft här.
Dobson, Horvat och Nelson är spelare som hemmalaget får se upp med. Truppen är dock inte lika stark som Carolinas, och även om man kan stå upp bra så tror jag inte det räcker.
Backen Mayfield är på skadelistan samtidigt som Pageau är dtd .

Carolina kliver ut på hemmaplan där man varit starka under säsongen och jag tror man går ut och visar direkt att man blir att räkna med under slutspelet, och jag går på hemmaseger i matchen.Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip