Andra matchen i åttondelsfinalen mellan Carolina och NY Islanders väntar, och här tror jag hemmalaget på nytt är för starka.

Carolina öppnade slutspelet på bästa sätt då man vann första mötet med 3-1. Gästerna var på något sätt inte dåliga då de skapade flera bra lägen, och det blev först 3-1 i öppen kasse.
Carolina gjorde dock en solid insats defensivt, något man även sett under säsongen hittills.

I matchen var det spelare som Kuznetsov, Noesen och Necas som klev fram, vilket visar på fin bredd.
Samtidigt har man spelare som Guentzel, Aho och Svechnikov som samtliga klev av utan poäng senast så de lär vara rejält hungriga här, och kliver de fram som de ska så ska man ha goda chanser att ta en ny seger.
Jesper Fast är dtd.

Hemmalagets höga nivå avgör igen?

NY Islanders stod upp bra senast då man var med hela vägen in i slutminuterna, men började slutspelet med en förlust. Trots en hel del bra lägen i matchen lyckades man bara göra ett mål, och där skiljer sig lagen åt då det finns en annan klass hos hemmalaget.

Nu väntar ny match på bortais och känslan är att ska man störa Carolina så är det på hemmais där man gör sina bästa matcher. Samtidigt ska man komma ihåg att Carolina kunde vinna senast trots att toppspelarna inte levererade poäng senast, och även att man har några bra spelare i truppen så tror jag det återigen visar sig att man inte är på samma nivå.
Mayfield saknas samtidigt som Pageau är dtd.

Andersen (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip