Dags för match två mellan Carolina och NY Rangers, och här kommer jag att ta ställning för det ena laget.

Carolina vann det första mötet med 3-2 efter att man gjort en bra match. Man gjorde mål redan efter en minut, och första perioden slutade just 1-0, men man hade bud på klart fler mål.
Man gjorde återigen mål i powerplay och spelare som Teravainen och Aho såg fortsatt bra ut.

Under grundserien slutade man sexa och man gjorde det bra. Defensivt så var man ett av lagen som släppte in minst mål i conferencen, så i försvarsspelet är man starka.
Offensivt så är man otroligt vassa med spelare som just Teravainen och Aho. Men man har också spelare som Necas och Svechnikov i laget, så NY Rangers borde få det svettigt i egen zon även här.
Man saknar fortsatt Hamilton.

NY Rangers slutade elva i grundserien och nu får man spela play-in.
Det blev förlust i första mötet med 3-2 och offensiven såg inte särskilt bra ut.
Mycket kretsade kring Zibanejad som gjorde både mål och assist, men annars såg det rätt tamt ut.

Bredden finns inte riktigt i laget för att kunna matcha de bästa lagen i ligan, och det kommer bli väldigt tufft att ta sig förbi denna rundan mot Carolina.
Jesper Fast fick även en tung tackling av Skjei i matchen och han kommer att saknas i matchen, och det är ett stort minus då offensiven inte imponerade senast.

Här tycker jag Carolina ska ha bra chans att ta andra raka segern och koppla järngrepp på NY Rangers, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u till oddset 2.15 hos Casumo , Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip