Carolina ska efter tre raka nederlag försöka vända förlusttrenden mot NY Rangers, och här bör man ha goda chanser att lyckas.

Carolina kommer med tre raka förluster i ryggen där man fått se sig besegrade av Pittsburgh, Toronto och nu senast Washington, och även om det blivit förluster så har motståndet varit tufft.
Nu är det precis som senast hemmamatch som väntar och innan förlusten senast hade man sju raka segrar i PNC Arena där man bland annat slagit Colorado med 2-0 i närtid, så det är inte lätt som motståndarlag att komma hit och vinna matcher.

Aho, Teravainen, Svechnikov, Necas och Trocheck är några av lagets spetsspelare offensivt. Samtidigt har man en fin bredd i laget, och då man fått nästan två dygns vila bör man komma ut förberedda och revanschsugna till denna matchen.
DeAngelo förväntas missa matchen samtidigt som Jarvis och Martinook är tveksamma.

NY Rangers studsade tillbaka direkt efter förlusten mot NY Islanders då man senast tog en meriterande seger mot Tampa Bay med 1-2 på bortais efter att svenske Zibanejad avgjort med bara 16 sekunder kvar att spela.
En stor anledning till segern var målvakten Shesterkin som återigen stod för en solid insats mellan stolparna då han räddade 28/29 skott, och han har varit en av ligans absolut bästa målvakter denna säsong med sina 93,8% i räddningsprocent.

Nu är det dock en ny match på bortaplan och inför denna matchen har man inte ens fått ett dygns vila, så det lär vara en del slitna ben i laget.
I och med att Shesterkin stod senast så lär Georgiev ställas mellan stolparna och det är en klar försvagning då han inte alls håller samma nivå, och känslan är att man kommer få det väldigt tufft här.
Kakko, Blais och Rooney förväntas missa matchen.

Carolina trivs på hemmais och då man ställs mot ett förmodat slitet NY Rangers så ska man ses med goda segermöjligheter, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Raanta (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip