Rond 3 mellan Carolina och NY Rangers väntar när det vänder till PNC Arena, och här har inte hemmalaget råd att förlora.

Carolina tog sig smidigt förbi NY Islanders i sin åttondelsfinal med 4-1 i matcher och i och med den segern fick man NY Rangers i kvartsfinal.
Där har det blivit två förluster på bortais med 4-3 och nu senast 4-3 efter förlängning, så det har inte varit några svaga insatser, och nu senast skapade man tillräckligt för att vinna matchen.

Med 0-2 i baken i matcher har man knappast råd att förlora här och att det är hemmaplan som väntar nu ser jag som ett plus då man varit starka i PNC Arena, något man såg både i grundserien och även mot NY Islanders då man vann samtliga tre matcher, och med en bra trupp rakt igenom så tror jag man går ut och reducerar matchserien.
Fast och Pesce är borta samtidigt som Kuznetsov är dtd.

NY Rangers får det tuffare på bortaplan

NY Rangers gör en strålande säsong då man bland annat slutade etta i conferencen. I åttondelen slog man Washington med 4-0 i matcher, och med de inledande två segrarna mot Carolina är man nu uppe i åtta raka vinster, så formen är verkligen bra.

Nu väntar dock en av ligans tuffaste uppgifter då man ska upp två raka bortamatcher mot Carolina, så det gäller att man verkligen är beredd här.
Spelare som Trocheck och Zibanejad har sett bra ut i slutspelet samtidigt som man har namn som Panarin och Kreider, så truppen håller hög kvalitet, men ett desperat Carolina på hemmaplan känns som en för tuff uppgift.
Chytil och Wheeler saknas i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip