Carolina är riktigt illa ute i matchserien mot NY Rangers, och här tror jag man tar en helt avgörande seger.

Carolina var ett av ligans topptippade lag inför säsongen och man tog sig planenligt vidare från åttondelsfinalen mot NY Islanders.
I matchserien här mot NY Rangers har det dock gått trögare och efter en 4-3 förlust samt två övertidsförluster ligger man riktigt illa till, och för avancemang behövs nu fyra raka segrar.
Senast gjorde man dock en bra match och skapade en hel del lägen, men Shesterkin vann återigen målvaktsmatchen.

Med namn som Svechnikov, Aho, Guentzel och Necas finns det dock riktigt bra höjd i laget och nu när det är vinna eller försvinna som gäller bör man kliva ut och visa upp spelet man visat under säsongen hittills och då är det få lag som matchar, och jag tror man vinner och håller liv i matchserien.
Pesce och Fast är borta.

NY Rangers slår inte in matchbollen

NY Rangers har skaffat sig ett guldläge i matchserien då man med 0-3 i matcher har flera matchbollar, och senast var det Panarin som blev matchhjälte då han styrde in 2-3 pucken i förläning.
Samtidigt gjorde Shesterkin en fin match i kassen då han tog 45/47 skott.

Just Shesterkin har höjt sig ytterligare i slutspelet och där har man en målvakt som kan vinna matcher.
Man såg dock senast att Carolina skapade klart flest lägen i matchen och här lär det bli samma sak, och då hemmalaget inte har något annat val än att vinna så tror jag de visar sig starkast här.
Chytil och Wheeler saknas.

Kochetkov (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip