Topplaget Carolina ställs mot bottenlaget Ottawa natten mot lördag, och här är en hemmaseger att vänta.

Carolina har trummat på ordentligt på slutet och på de tolv senaste matcherna har man tagit hela elva segrar. Den enda förlusten kom mot NY Rangers med 2-6, men därefter har man tagit fyra raka segrar samtidigt som man varit starka offensivt med 17 gjorda mål, så formen är ruggigt bra.

I grunden är man samtidigt ett av ligans bästa lag med toppspelare som Burns, Svechnikov, Aho och Necas, så det finns gott om både spets och bredd i laget, och jämfört med gästerna är man ett klart mer komplett lag.
Kase och Pacioretty finns på skadelistan.

Ottawa har tagit betydligt färre poäng än vad hemmalaget gjort, men trots det har man fortfarande känn på en slutspelsplats, så med tanke på förväntningarna inför säsongen har man gjort det bra.
På slutet har man även tagit en hel del segrar då man vunnit sju av de tio senaste, vilket är ett bra facit.
Nu väntar dock bortais och i mina ögon har man presterat bättre på hemmais, så det är ett minus.

Ett annat minus inför matchen är att man fortsatt saknar målvakten Forsberg vilket betyder att man är klart försvagade på målvaktssidan, och trots att det finns kvalitet offensivt så tror jag man får det tufft mot ett starkt Carolina.
Utöver målvakterna saknas Holden och Norris samtidigt som Sanderson är ett frågetecken.

Carolina är det betydligt starkare laget i matchen och då formen även är på topp så ska man ha goda chanser att städa av Ottawa, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Talbot (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip