Carolina ska här försöka avfärda ett Philadelphia som kommer med fyra raka förluster, och jag tror möjligheterna är bra.

Carolina hade en lite tyngre period i början av november då man hade svårt att vinna matcher. Man slutade dock bara på fyra raka förluster och nu har man börjat plocka sina segrar igen, och här går man för femte raka segern.
Senast slog man Chicago med 2-4 på bortaplan och man har gjort hela 21 mål de fyra sista matcherna.
Nu är det hemmaplan och där har man varit bra med sju segrar på tio matcher.
Skadeläget ser även det ljust ut då Haula är den enda som ser ut att saknas.

Philadelphia kommer med fyra raka förluster där man under denna perioden tex förlorat mot Ottawa.
Senast blev det en 5-2 förlust mot Florida där man vann skotten med 26-37. Effektiviteten var dock inte där och med tanke på hur bra hemmalaget varit offensivt senaste tiden så måste man prestera en bättre defensiv hockey för att få med sig poäng i denna matchen. Konecky leder lagets interna poängliga med 20 poäng. Av spelare som Giroux, Voracek och Van Riemsdyk förväntar jag mig dock mer då man inte alltid kommit upp i nivå.

Här tror jag hemmalaget har bra chans att vinna matchen, och med tanke på det offensiva spelet på slutet så tror jag man plockar segern redan på ordinarie tid.

Mrazek (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT