Carolina Hurricanes - San Jose Sharks

Goalies: Mrazek (confirmed) vs Jones (probable)

Vi fortsätter med grinden i NHL och i natt har jag valt att titta lite extra på matchen mellan Carolina Hurricanes och San Jose Sharks.


Carolina Hurricanes är ett av lagen som jag haft mest koll på under denna säsong och följt noga i deras matcher och hur laget spelat. Jag tycker man har en riktigt intressant grupp som underskattades av många (inklusive mig själv) inför säsongen men visat upp riktigt fint spel och inte minst på hemmais gasar man på väldigt fint offensivt. Dock har man stora brister i defensiven och det ska mycket till om Canes fina spel ska hålla en hel säsong. Man hade en lite tuff period med några förluster i rad efter det lite övernaturligt bra start man fick på säsongen. Offensiven avtog och då kom förlusterna då man inte är ett starkt lag defensivt. Dock är man tillbaka till vinnarspåret efter att man 3-1 besegrat svaga Detroit Red Wings senast och har nu fått ett par dagars vila innan man återvände hem till nattens match.

San Jose Sharks är ett av lagen som jag har haft höga förväntningar på denna säsong men som haft problem med att få ihop spelet. Jag sågade de lite lätt och kommenterade att det kändes som just Erik Karlsson-traden gjort att han själv vill överbevisa nått för sina nya lagkamrater men inte gått fläckfritt. Lagets PP såg under de första matcherna på säsongen helt horribelt ut och man visste inte själva vad som skulle göras och man överarbetade flera situationer. Man verkar nu dock hittat ett bättre lugn i sitt spel och då har även den fina hockey som jag VET laget besitter börjat visa sig. Man har nu tagit 3 raka vinster mot bra motstånd där senaste segern mot Nashville Predators var en riktigt starkt sådan. Sharks låg under med 4-2 inför tredje perioden men efter två snabba mål i mitten av tredje hade man kommit ikapp. Sharks fick sedan möjligheten i PP med mindre än 2 minuter kvar av matchen och utnyttjade detta när Brent Burns dunkade in segermålet.

I natt gästar alltså detta Sharks ett hemmastarkt Carolina Hurricanes. Bolagen har målat upp matchen som mer eller mindre 50/50 och ja, det håller jag med om. Sharks har bra form och som sagt börjat hittat spelet, men samtidigt så vet jag att Canes har bra go i laget och fått vila ut sig efter segern senast. Man lär komma ut i full fart i natt och vi vet alla vilken fin offensiv produktion laget besitter. Samtidigt har Martin Jones i San Joses mål haft det tufft och ser ofta obekväm ut formmässigt. Med alla dessa faktorer i huvudet kommer jag därför fokuera på Ö5.5 mål här då jag ser det som bra chans att båda lagen kan bidra till linan. Jag kommer i natt alltså spela

Match: Carolina Hurricanes - San Jose Sharks
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.80
Insats: 3/7u
Bolag: LeoVegas /888Sports/ Unibet / MrGreen
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip