Toppmatch i NHL sent på söndagskvällen då Carolina och Toronto möts i PNC Arena, och nedsläpp är klockan 23:00.

Carolina tog sin fjärde raka seger senast då man avväpnade Buffalo med 5-3 efter att Sebastian Aho haft show då han gjorde hattrick i matchen.
Hittills har det blivit åtta segrar på elva matcher vilket är ett riktigt bra facit, och förutom bottennappet mot NY Islanders så har det blivit idel segrar på hemmais.

Förutom Aho så har man namn som Burns, Teravainen, Necas och Svechnikov i truppen, så man har en väldigt bra bredd, och då skadeläget är okej så ska man kunna ta femte raka trots tufft motstånd.
Gardiner och Pacioretty saknas samtidigt som Kase är tveksam.

Efter fyra raka förluster har Toronto tagit dubbla segrar där man nu senast slog formtoppade Boston med 2-1. Båda segrarna har dock kommit på hemmaplan och på resande fot har man inte alls sett bra ut då det blivit en seger och fem förluster, ett svagt facit.
Här är man back to back då matchen mot Boston spelades för mindre än ett dygn sen. Samtidigt gick målvakten Samsonov sönder i matchen vilket gör att man ställer Källgren i kassen, något som på pappret inte skrämmer.

Visst har man fin spets i Matthews, Marner, Nylander och Tavares i laget, men det är många negativa faktorer inför matchen, och man bör få det tuff här.
Utöver Samsonov saknas Clifford, Muzzin och Murray.

Toronto har målvaktsbekymmer, gjort svaga prestationer på bortais samt gick en tuff match mot Boston för mindre än 24 timmar sedan, något som talar för en seger för ett utvilat Carolina, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Raanta (Unconfirmed) - Källgren (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip