Fint möte i NHL där Carolina gästas av Vancouver, och jag har min idé klar i matchen.

Carolina kommer från en förlust på hemmaplan då Vegas vann med 3-4. Det stod länge 3-3 och man såg ut att ta poäng, men en sen utvisning gjorde att Vegas kunde avgöra matchen med bara 2.28 kvar av matchen.
Man är vanligtvis riktigt starka på hemmaplan då man vunnit 17/27 matcher, och med tanke på att man ligger nia i conferencen så gäller det att fortsätta göra bra matcher för att kunna nå slutspel.
Truppen innehåller mycket klass då man har spelare som Teravainen, Aho och Svechnikov för att nämna några. Justin Williams har nu också gjort tre matcher för laget denna säsong där han gjort två mål och en assist, riktigt starkt start för 38 åringen.
Man har en tuff skada på stjärnbacken Dougie Hamilton, men i övrigt ska man ha tillgång till samtliga spelare.

Vancouver kommer med bra form här då man slog San José senast med 2-5. Det var lagets fjärde raka seger, så man har bra självförtroende just nu. Tre av dessa segrar har dock kommit på hemmaplan och där har man varit klart starkare än på bortaplan, något som gäller i denna matchen. Man spelade även match under lördagkvällen mot NY Islanders där matchen gick till förlängning, så man lär ha en del tunga ben i truppen.
Man har tillräckligt bra spelare offensivt för att kunna göra några mål i matchen, men jag tror man får svårt att vinna matchen då man har haft det tufft hittills på bortaplan denna säsongen.
Skadelistan består av Graovac, Ferland, Leivo och Motte.

Jag håller Carolina som ett mer komplett lag än Vancouver, och då man har fördel att spela på hemmaplan så tror jag man visar sig bäst och vinner denna match.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip