Carolina Hurricanes - Washington Capitals

Goalies: Mrazek (probable) vs Holtby (probable)

Dags för Game 4 i natt mellan de regerande Stanley Cup mästarna Washington Capitals och heta Carolina Hurricanes. Matchserien står 2-1 till Washington, men jag tycker vi har ett momentumskift i matchserien som kan vara kostsam för Caps.

Denna matchserie satte jag upp ett varningens finger direkt då jag ansåg Canes som ett riktigt bra lag som underdogs mot ett Caps som har all press på sig. Spelmässigt tyckte jag Canes var på samma nivå som Caps inför slutspelet och trodde man skulle kunna ta en match i Washington. Så blev icke fallet även om man faktiskt var det bättre lag i båda matcherna sett över de 60 minuterna i vardera match. Game 1 började på sämsta sätt då Caps fick en lite väl lätt start, men Canes jobbade sig in och var det bättre laget i de två sista perioderna. Även om matchen slutade 4-2 till Caps så hade Canes momentum vilket man tog med sig till Game 2. En match som fick avgöras i OT där Canes återigen var det spelförande laget, men Caps med sin rutin tog segern tillslut.

Senast i Game 3 vände serien alltså till Carolina och äntligen fick Canes utdelning. Det var utan att överdriva total överkörning och det var bara ett lag på papperet. Matchen slutade tillslut 5-0 till Canes men det är inte de siffrorna som talas mest. Skottstatistiken slutade 45-18 och Canes hade i stort sett pucken hela matchen och Caps skapade verkligen inte en enda riktig målchans. Denna utklassning talar sitt tydliga språk och jag tycker Canes tar över matchserien mer och mer. Man spelar återigen på hemmais i natt och där har man varit riktigt jobbiga att möta hela året. Man har momentum I laget och självförtroendet finns där. Med andra ord tycker jag det finns mycket goda chanser att man kvitterar serien i natt och jag spelar därför

Match: Carolina Hurricanes - Washington Capitals
Spel: 1
Odds: 2.29
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip