Efter förlusten mot Toronto senast ska Carolina försöka studsa tillbaka då man tar emot Washington på hemmais, och man ska ses med goda segermöjligheter i matchen.

Carolina åkte på sin andra raka förlust senast då man fick se sig besegrade av Toronto med 3-2.
Trots en bra insats så fick man återigen kliva av isen utan poäng, och svenske Källgren stod återigen för en riktigt bra match för Toronto.
Båda förlusterna på slutet har dock kommit på bortais och där man vunnit 18/31 matcher, vilket i och för sig är ett starkt facit.
Nu är det dock hemmais och där har man varit ännu starkare då man vunnit 23/29 matcher, och inför denna matchen har man sju raka hemmasegrar.

Man slåss i toppen av tabellen, något som inte är konstigt då man har en riktigt bra trupp med spelare som Aho, Svechnikov, Necas och Teravainen för att nämna några, och här ska man ses med goda segermöjligheter.
DeAngelo, Jarvis och Smith är tveksamma inför matchen.

Washington ligger på en åttondeplats i conferencen efter att man vunnit 34 av sina 62 spelade matcher under säsongen, och att man inte ligger högre upp
har med det svaga hemmaspelet att göra där man bara vunnit 15/31 matcher.
Formen är bra då man vunnit sex av de sju senaste matcherna och närmast kommer man från en 2-7 seger mot Columbus där dock hemmalaget inte alls imponerade defensivt, och här ökar svårighetsgraden rejält.

Ovechkin gör en ruggigt stark säsong hittills med sina 74 poäng på 60 matcher och då spelare som Kuznetsov, Bäckström och Oshie även finns i laget så finns det bra kvalitet offensivt. Man ställs dock mot ett revanschsuget Carolina på bortais, en uppgift jag tror blir för tuff då hemmalaget tillhör ett av de bästa lagen i ligan.
Eller, Hagelin och Snivley förväntas missa matchen.

Carolina trivs riktigt bra hemma i PNC Arena och efter två raka nederlag tror jag att man går ut och gör en riktigt bra match inför hemmapubliken, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip