Carter-Finley stadium står som värd i denna utomhusmatch mellan Carolina och Washington, och här ska värdarna ha goda chanser att kliva av isen med en seger.

Carolina är ett av ligans absolut formstarkaste lag då man på de tio senaste matcherna tagit nio segrar, och den enda förlusten kom mot NY Rangers, en match man inte fick det att stämma defensivt.
Nu senast slog man Montreal med 6-2 efter en ny bra insats, och även om det var oavgjort efter två spelade matcher vann man klart rättvist.

Truppen har en riktigt bra bredd med namn som Teravainen, Aho, Jarvis, Necas och Svechnikov offensivt samtidigt som man har stabila backar i Burns och Pesce, och då skadeläget i laget är bra ska man goda chanser att plocka sin tredje raka seger.
Pacioretty och Kase saknas i matchen.

Washington har åkt på tre raka förluster på slutet och nu senast blev det 3-6 i baken mot Florida. Man gjorde ett ärligt försök att hämta upp 1-4 till 3-4, men närmre än så kom man inte.
I de två senaste matcherna har man saknat sylvassa målskytten Ovechkin, vilket också visat sig även om man gjort fem mål dessa två matcher.

Han förväntas missa även denna matchen och på bortais mot ett av ligans bästa lag med ett sådan avbräck bör man inte ha mycket att sätta emot, och här tror jag att man väger alldeles för lätt.
I övrigt saknas Brown, Carlson, Dowd och Wilson samtidigt som Johansson är tveksam, så det finns fler tunga avbräck än Ovechkin i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip