Ett utvilat Carolina tar emot Washington hemma i PNC Arena, och här ska hemmalaget ha goda segerchanser.

Carolina förlorade mot Nashville senast efter förlängning inlett målkalas som slutade 5-6. Den matchen spelades natten mot lördag så man har fått tid att ladda om.
Ser man på säsongen hittills så har man inte levererat som förväntat, men nu är det hemmais som väntar och det är en klar fördel då man vunnit 8/12 matcher.

Svechnikov saknas vilket lämnar ett stort hål i offensiven. Man har dock väldigt bra bredd i truppen med spelare som Aho, Teravainen, Necas och Bunting, och mot ett b2b Washington ska man kunna knipa segern.

Tuff uppgift väntar Washington

Washington åkte på sin andra raka förlust senast då man föll mot Nashville med 3-1. Den matchen spelades natten mot söndag vilket gör att man fått mindre än ett dygns vila inför denna matchen, något som knappast är optimalt.
Målvakten Lindgren vaktade kassen i den matchen vilket sannolikt betyder att Kuemper står här, också ett minus då den förstnämnda sett klart bäst ut.

Ovechkin, Oshie och Kuznetsov är spelare som har kvaliteter att hota offensivt men överlag är truppen inte lika stark som hemmalagets, och här bör man få det tufft på bortaplan.
Bäckström, Pacioretty och Milano saknas.

Raanta (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip