Kvällsmatch i KHL där Severstal Cherepovets gästas av Yekaterinburg, och gästerna lär vara taggade efter sin förlust senast.

Severstal Cherepovets kommer från förlust med 4-1 mot Podolsk där samtliga mål släpptes in i boxplay. Man gör minst mål i ligan med sina 28 mål på 19 matcher, och offensiven är riktigt tunn.
Nu senast saknades tunga namn som Ashton och Bumagin, och Det finns risk att man missar även denna match, så offensiven ser ännu tunnare ut. Vem ska egentligen göra det i denna match? Hotet är väl Boychuk.
Det lär prioriteras på defensiven i vanlig ordning men jag tror det kan bli svårt mot ett hungrigt bortalag.

Yekaterinburg åkte på sin första förlust senast efter att man vunnit 18 raka! Man var ute efter rekordjakt i antalet förlustfria matcher från början av säsongen men åkte alltså på förlust senast med 1-2 hemma mot Barys Astana där jag tycker att man iallafall borde fått med sig ett oavgjort resultat efter ordinarie tid.
Nu jagar man längre inte något rekord där och det tror jag bara är en positiv sak, för nu är det bara att ösa på precis som man gjort hittills.
Man har riktigt bra trupp och hemmalaget ska i mina ögon vara ett enkelt byte här, och litar på att man visar att man fortfarande är ett lag att räkna med.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 3u Nordicbet , Betsafe eller Betsson // TT

This is the stats tab
This is the post tip