Hoj.


Gårdens match mellan Lightning och Sharks var en sjukt svängig match. Bishop gjorde nog en av sina sämsta insatser på länge(Komiskt nog just när vi tar dom).

Idag kollar jag mot Chicago och United Center.


Chicago 31-8-11.


Hawks har vunnit 2 av sina 6 senaste matcher och man har absolut inte varit övertygande. Man har på sina 10 senaste matcher bara vunnit 4.
Tycker Crawford inte har levt upp till fjolårets säsong, Släppt in 20 mer mål på 3 fler matcher bara denna säsongen än förra och det känns som Hawks D spelar lojt och tillåter alldeles för mycket chanser för motståndarna.
Man släpper nästan in 3 mål/m vilket får ses som högt för att vara ett topplag. Sen ska man inte sticka under stolen med att dom gör ju en hel del mål också där man snittar 3.54 p/m. Hemma i United Center är Hawks otroligt starka där man bara har torskat 3 matcher under Regular time!
Man har en mäktig offensiv med Sharp,Kane,Toews,Hossa med fler.
Idag saknar Hawks bara Khabibulin, Veersteg utgick mot Ducks med en skada men förväntas spela.


Bruins 30-15-2.


Bruins kommer från en stabil seger mot Stars borta med 4-2. Man har vunnit 3 av sina 6 senaste matcher varav 2 av dom förlusterna har kommit borta mot Kings och Ducks. Den sista var hemma mot Leafs där D och målvaktsspelet inte fungerade för dagens. Man Släppte in 4 mål på 26 och det var helt enkelt inte Rask dag. Rask har inte stått sen i Tisdags och lär kommer ut pigg och revansch sugen idag. Bruins ligger för närvarande etta i Atlantic och tvåa i Conferancen. Man har 2 matcher tillgodo mot Lightning och kan dra ifrån lite.
Bruins har ett bra D när det funkar. Man har släppt in 9 mål på 4 matcher i United Center i "real" tid vilket ger oss cirkus 2.25 mål/m. Man har själva gjort 11 på 4 matcher vilket ger oss 2.75 mål/m. Detta är bortsett från Slutspelet 2013.
Man har varit i Chicago redan sen i Fredags.
Med ett solit försvar och Rask där bak tror jag Bruins kan kamma hem alla poäng idag och där man håller sig ifrån utv båset.
Idag saknar Bruins Hamilton,Seidenberg,Caron och Kelly.

Detta är första mötet sedan Hawks vann NHL i TD Garden. Det kommer vara mycket känslor och ett mäktigt möte med många hårda smällar. Tycker ni som kan ska se denna matchen då det kan vara en av dom bästa matcherna NHL har att bjuda på iår. Får hoppas spelarna leverera ikväll.

Tycker bolagen har gjort Hawks till lite väll stora favoriter.

Bruins ML @2.36 spelas. 3/5 Units.

Lycka till!

EDITERAD 2014-01-19 12.41:50

This is the stats tab
This is the post tip