Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens

Goalies: Crawford (confirmed) vs Montoya (probable)

Chicago Blackhawks föll senast mot Washington Capitals efter förlängning. Hawks spelade enligt mig väldigt bra i den matchen och man skapade enormt många farliga målchanser. Dock hade Holtby en fantastisk dag på jobbet då han spelade likt han gjorde större delen av förra säsongen. Mer eller mindre gjorde han många klass A räddningar som höll kvar Caps i matchen. Nu hade förvisso Caps ledningen i slutet av matchen innan Hawks lyckades kvittera, men med en ”vanligt” insats hade Hawks sopat matten av de.

Montreal Canadiens fortsätter att dominera. Vet inte hur många gånger jag sagt detta, men man vann i går natt igen med klara 5-0 mot Detroit Red Wings. Som jag skrev i den reken är Price helt outstanding och fortsätter att vara en mur. Laget är dock B2B i natt på bortais(!) och det är främst där man inte varit lika bra i år även fast det är svårt att klaga.

Senast Habs spelade borta var matchen mot Columbus Blue Jackets. Al Montoya som startar i natt spelade den matchen och det var även hans senaste start. Som ni kanske kommer ihåg slutade den matchen sjuka 10-0 till Jackets och hela hockeyvärlden var chockad.

Dåliga minnen eller inte så är det dessa lägen man ska gå emot Habs. B2B och möter ett revanschsuget Hawks som dessutom vunnit de 7/10 senaste mötena med Habs. Snittar 3.00 mål på dessa möten och jag tror man har bra chans till liknande i natt igen. Dessutom verkar det som om lagets poängkung Artem Anisimov är tillbaka i spel vilket såklart är ett plus!

Nattens spel blir alltså

Chicago Blackhawks ML @ 1.75 med 4/7 units hos Betsson


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip