Chicago Blackhawks - San Jose Sharks

Goalies: Darling (probable) vs Jones (probable)

Chicago rekade jag igår mot St Louis Blues till fina 2.30. Jag skrev då att det alltid blir jämna matcher mellan de två divisionslagen och att man bör spela underdogen om man får över 2.20. Denna gång blev det en korrekt analys då Hawks vann med 6-4 efter att ha vänt matchen fler gånger. Hawks är i natt B2B och trots detta tycker jag det är konstig oddsättning. Hawks är nämligen satte som underdogs, på hemmais. Det är inte vanligt och trots att man är B2B möter man ett lag vars styrka inte ligger on the road.

San Jose Sharks är laget som gästar och Sharks spelade senast i lördags då man slog Montreal Canadiens med 4-2 inne i Bell Centre. Carey Price blev utbytt i den matchen och det rörde upp rubriker då det verkligen inte är en vanlig situation. Tror de va 2014 eller nått senast han blev utbytt. Hur som helst gjorde han ingen bra match och bjöd Sharks på några billigare mål. Såklart är vinsten imponerade då detta endast var Habs 2 förlust efter FT på hemmais.

Sharks är dock 9-7-1 på bortais i år medan Hawks är fina 12-2-3 hemma i United Center. Med dessa stats i ryggen samt att Sharks endast lyckats göra 1.90 mål/match senaste 10 mötena med Hawks gör att jag inte tycker Hawks ska vara underdogs.

Därför kommer jag igen spela

Chicago Blackhawks ML @ 2.09 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip