Natten till tisdag bjuder Chicago och Buffalo på match i United Center, och här tror jag att vi bjuds på en sevärd match.

Chicago fick med sig poäng senast mot ett skadedrabbat Vegas då man förlorade med 5-4 efter förlängning. I matchen visade man dock upp ett bristfälligt försvarspel då man trots en 0-3 ledning inför den sista perioden inte kunde hålla undan, och den sista perioden slutade med fyra insläppta mål.
Detta är något man även sett under säsongen då bara Seattle och Arizona släppt in fler mål i conferencen, och ser man till de fem senaste matcherna har man släppt in 19 mål. Det ska även tilläggas att målvaktssidan inte ser särskilt stark ut då varken Lankinen eller Delia imponerat.

Samtidigt finns det en del skicklighet offensivt i laget då man har spelare som Strome, Kane, DeBrincat och Kubalik som kommer skapa lägen mot ett svagt Buffalo, och ska man vinna matchen lär det krävas att man gör en del mål.
Johnson, Khaira och Murphy förväntas missa matchen.

Buffalo ligger på en tolfteplats i sin conference och säsongen har inte varit någon höjdare.
Nu är laget inte ett av de bättre i ligan, och man har gjort vad som förväntats av laget.
På slutet har man dock gjort en del bra resultat då man har vunnit tre av de fem senaste matcherna, och i samtliga matcher har man även fått med sig poäng.
Nu senast var man ruskigt effektiva borta mot NY Rangers då man trots att man förlorade skotten med 31-17 kunde få med sig poäng då man föll med 5-4 efter förlängning.

Precis som hemmalaget är defensiven ett stort bekymmer då man släpper in alldeles för mycket mål i matcherna, något som också kostat en hel del poäng.
Det finns dock spelare som Skinner, Thompson, Tuch och Olofsson som gör det bra framåt för laget, och man kommer säkerligen skapa tillräckligt med lägen för att göra en del mål i matchen.
Caggiula, Hayden och Subban förväntas missa matchen.

Två lag som visat upp ett bristfälligt försvarsspel under säsongen ska göra upp och det är något som bör kunna bädda för en målrik match då det trots allt finns offensiv kvalitet i båda lagen, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Lankinen (Unconfirmed) - Anderson (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip