I nattens enda match i NHL ska Chicago och Calgary göra upp, och här är en bortaseger att vänta.

Chicago kommer närmast från en 6-1 förlust mot Nashville och där var man i underläge med 5-0 redan efter halva matchen.
Arvid Söderblom blev inbytt i den andra perioden och han fick med det göra sig NHL-debut, men redan efter 28 sekunder fick han se en puck smita förbi honom.

Just målvaktssidan är ett frågetecken då man senast saknade både Lankinen och Fleury. De är fortsatt tveksamma här vilket gör att man har just Söderblom samt Delia att tillgå, ett rätt svagt målvaktspar, och här bör man få det tufft.

Calgary hade inte spelat match på nästan tre veckor inför senast då man ställdes mot Seattle, och innan den matchen hade man även fyra raka nederlag.
Man gick dock ut och gjorde en bra match då man vann med 4-6, och även om segern satt hårt inne så gjorde man en bra match även om det defensivt fanns mer att önska.

Nu är det en ny bortamatch men under säsongen har man visat att det inte är några problem då man vunnit 12/18 matcher på resande fot, vilket är bäst i hela conferencen.
Man har även ett riktigt bra lag med Gaudreau, Lindholm och Tkachuk i spetsen, och här bör man ha en bra segerchans.

Chicago kommer från en klar förlust senast och nu när man ställs mot ett tufft Calgary som dessutom trivs riktigt bra på bortais så bör man få det väldigt jobbigt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Delia (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip