Jumbon Chicago tar emot Calgary natten till måndag, en match man normalt sett ska vara numret för små i.

Chicago lyckades besegra Arizona senast hemma med 2-0, en match där båda målvakterna stod för bra insatser. Det var dock inget vidare motstånd man mötte och faktum är att om man ser på de 15 senaste matcherna har man bara tagit två segrar och det mot bottenlag, och man har bara spelat in fyra poäng.

De svaga resultaten visar på att man har en av ligans sämsta trupper, och spelare som Johnson, Domi, Toews och Kane sticker ut. Senast fick man tillbaka Johnson vilket var ett plus. Man saknade dock Kane, en spelare som är ännu viktigare för laget, och här är han ett frågetecken igen. Oavsett vad så har man en trupp som inte kan utmana de bättre lagen i ligan, och här bör det bli riktigt tufft.
Entwistle och Tinordi saknas utöver tidigare nämna Kane.

Calgary ligger i mitten av conferencen och visst har man inte imponerat nämnvärt, men man har ändå gjort en okej säsong. Nu är det bortamatch som gäller och även om de bästa insatserna kommit på hemmais så har man kommit igång även på resande fot med fyra segrar på de sex senaste, och förlusterna har kommit mot klart bättre motstånd än Chicago.

Inför säsongen gjorde man ett par spännande nyförvärv i Kadri och Huberdeau, spelare som producerar okej, men det finns klart mer att ta av.
Utöver dem finns Lindholm, Toffoli och Andersson i laget samtidigt som Ruzicka varit en positiv överraskning, så det finns en hel del kvalitet i laget, och man är klassen bättre i matchen.
Ritchie saknas i matchen.

Chicago har varit otroligt svaga under säsongen och nu när man ställs mot ett klart bättre Calgary så ska man inte ha mycket att hämta, och jag går på bortaseger i matchen.

Stalock (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip