Ett skadedrabbat Chicago tar emot Calgary hemma i United Center, en i mina ögon övermäktig uppgift.

Chicago är nästjumbo i ligan då man bara San José bakom sig, vilket säger en hel del om truppen.
Hittills har man vunnit elva av sina 39 spelade matcher samtidigt som man kommer från fem raka förluster, så formen är inte heller på topp.

I det senaste mötet mot NJ Devils fick man superstjärnan Connor Bedard skadad då han brutit käken, ett blytungt avbräck i denna matchen. Även Foligno har hamnat på skadelistan.
Sedan innan har man även namn som Hall, Athanasiou, Beauvillier, Jones, Johnson och Raddysh på listan, så man har mängder med avbräck på ledande spelare i laget, och jag skulle bli förvånad om man lyckas störa här.

Calgary ett par klasser bättre

Calgary åkte på stryk senast mot Philadelphia med 3-2 efter att man dessförinnan tagit tre raka segrar, så någon fara med formen är det knappast, och då lag som Nashville och Minnesota besegrats på slutet ska man kunna studsa tillbaka omgående mot ett betydligt beskedligare motstånd.

Skadeläget är klart bättre än hos värdarna då man förutom Kylington och Pelletier som fortsatt inte spelat under säsongen bara förväntas sakna Rooney och Gilbert, så läget i truppen är bra, och då man har ledande spelare som Huberdeau, Lindholm och Kadri tillgängliga bör man visa sig starkast.

Mängder av skador stör ett redan svagt Chicago och mot ett betydligt bättre Calgary kommer man få det otroligt svårt, och här tror jag klart mest på bortaseger.

Söderblom (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 3u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip