Speltips: Chicago - Carolina

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-11-09 02:30
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.75
Tips: 2
Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes

Goalies: Crawford (probable) vs Darling (probable)

En riktigt intressant match i mina ögon då vi har två formsvaga lag mot varandra, där främst det varit turbulent i Chicago Blackhawks där STORA förlängningar gjorts.

Jag ska inleda med att beskriva läget i Chicago Blackhawks. Laget som dominerar i ligan senaste åren signade upp spelare som Patrick Kane och Jonathan Toews på monsterkontrakt för någon säsong sedan. Detta gjorde det naturligt att man inte kunde behålla andra corespelare som var med och hjälpte Chicago till de framgångar man hade och det var väntat att Chicago skulle behöva genomgå en ombyggnation av laget. Detta har gjort att man inte riktigt kan vara med och hota i toppen av ligan längre, men en sak som varit Chicagofansens och ledningen trygghet har varit tränaren, coach Joel Quennville. Den aktiva tränare som har flest vinster i NHL, som har vunnit Stanley Cup 3 gånger med Chicago sparkades tidigare i veckan pga av Hawks position vilket jag ser som ren idioti. Stan Bowman gör mina ögon ett riktigt stort misstag då han plockar bort den tränare som har mest respekt bland spelarna i ligan och ersätter honom med en orutinerad pojkspoling (Jeremy Colliton, Moras ex-tränare). Detta tror jag kommer ha stora konsekvenser till en början i laget då många av dessa spelare i Hawks älskade coach Q. Man kommer absolut inte ha samma respekt för Colliton innan han bevisar något, och detta är ett stort problem i mina ögon och ett riktig vågat beslut från ledningen i Hawks.

Går vi då över till spelet så har Hawks 5 raka förluster i ryggen och spelmässigt har man främst haft svårt defensivt då man släpper till för enkla mål. Egentligen inte något konstigt enligt mig då man har en väldig ung backuppsättning bortsätt från Duncan Keith och Brent Seabrook då. Hela laget är i ombyggnation och jag tycker man egentligen presterat på den nivå man förväntat sig. Men det håller tydligen inte Stan Bowman med om jag tror nu han tagit ett beslut som kommer kosta Hawks hela säsongen. Många spelare i laget är bra mycket äldre än Colliton och vad säger att de ska ta åt sig vad han har att säga, när de själva har enormt mycket mer erfarenhet?

Nej jag tror det kommer uppstå interna konfliker och det kommer synas på Hawks spel.

Nattens motstånd kommer vara Carolina Hurricanes som sagt inte håller samma tyngd som man hade i inledningen av säsongen. Man kommer från en 1-4 förlust mot Blues senast vilket inte var speciellt mycket att säga om utan Blues var det bättre laget helt enkelt. Canes har dock ett lag som jag tycker håller samma nivå som Hawks och när man då ställs mot ett lag som genomgått denna enorma förändring så finns det i mina ögon bra chans att utnyttja ett sorgset Hawks som dessutom formmässigt har problem.

Jag tycker det är väldigt bra värde på Carolina Hurricanes här och jag tror matchen kommer spelas som 50/50 när pucken släpps. Tycker 2.75 på Canes är bra och jag spelar!

Som vanligt funkar Carolina Hurricanes ML för den som vill spela mer safe, men jag spelar på raka bortasegern.

Spelet är alltså

Match: Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes
Spel: 2
Odds: 2.75
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson, Nordicbet, Betsafe
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  Chicago - Carolina
Spela på Speltips Chicago - Carolina
hockeystick - 8 November 2018 - 11:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Thiem - Hurkacz
Tennis - ATP Miami - Hur +3,5 games
1.90
18:00  Bulgarien – Montenegro
Fotboll - EM-kval - 1
2.15
19:00  Luleå - Växjö
Ishockey - SHL - 2
3.10
19:00  Visby - Strängnäs
Innebandy - Allsvenskan Södra - 1
1.93
21:00  Tenerife - Osasuna
Fotboll - La Liga 2 - 2 asian hcp 0
1.84
14:45  Djurgården - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.93
18:00  Sverige - Rumänien
Fotboll - EM-kval - 1
1.85
20:45  Spanien - Norge
Fotboll - EM-kval - 1 & under 3,5 mål
1.90
15:00  Salem - Hagunda
Innebandy - Allsvenskan Norra - 2
3.30

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming