Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche

Goalies: Crawford (confirmed) vs Varlamov (probable)

Returnmöte i natt igen mellan dessa två lag som jag rekade mellan bara igår. Då en Coloradovinst på hemmais och det löste man via 4-2 seger. I natt är det alltså ett B2B möte där båda lagen har samma förutsättningar, och därför tycker jag det är lite skeva odds.

Chicago Blackhawks föll alltså igår mot Colorado i en match där man fick jobba från underläge mer eller mindre hela matchen. Efter en mållöst förstaperiod så tog Colorado ledningen i andra och även om Chicago svarade med en snabb kvittering så hann Avs med att göra ett 2-1 mål innan perioden var över via Colin Wilson. När sedan man Chicago fick sämsta möjliga start i tredje blev det en rejäl uppförsbacke. Eric Gustavsson reducerade och gav Chicago chansen men man kunde inte hitta kvitteringspucken utan istället satte Derek Brassard 4-2 i öppen bur.

I och med förlusten så har Hawks nu 6 poäng upp till Colorado som har den sista slutspelsplatsen. Detta med endast 7 omgångar kvar vilket gör att uppdraget om slutspel mer eller mindre är osannolikt. En så kallad 4 poängsmatch igår och Colorado fick med sig det bästa av matchen.

Nu vänder matchen till Chicago och det är Blackhawks som har hemmaisfördelen i natt. Dock är detta ett möte som har exakt samma förutsättningar som igår, förutom att Colorado har det mentala övertaget då man vann helt enkelt. Vi får Colorado som underdogs i natt vilket jag tycker är konstigt sätt till att man är det bättre laget, samt har seger färskt i minnet. Jag kommer fortsätta på samma spår och därför spelas Colorado igen till fina 2.60

Match: Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche
Spel: 2
Odds: 2.60
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip