Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets

Chicago Blackhawks har haft det riktigt tufft under försäsongen och största problemet med laget har varit två saker. Man har ingen utpräglad förstamålvakt med Corey Crawford skadad (men är påväg tillbaka) samt att kemin i backuppsättningen verkar vara helt borta.

Detta har lett till att lagets matcher sett väldigt konstiga ut och man släpper till många turnovers och släpper även in enormt mycket mål. Laget svaghet är också bredden på truppen där man har rätt svaga nedre två linor och den offensiva produktionen kommer främst från topplinorna.

Senast kommer man från en förlust mot Ottawa Senators där man för en gångs skull satte försvaret helt ok. Man föll med 2-1 men istället så låste det sig i offensiven.

Coach Q vet att säsongen närmar sig och nu spelar man hemma mot ett Columbus Blue Jackets som kommer med ett riktigt intressant lag.

I Jackets fall är man till vardags ett betydligt bättre lag än Hawks, men man spelade man en riktigt sjuk match igår natt med Pittsburgh Penguins där man tillslut vann med sjuka 7-6.

I natt kommer man därför att vila hela topplaget och Jackets kommer med följande trupp.

Goalies: Berube (confirmed), Korpisalo
Defender: Clendening, Cross, Nutivaara, Prapavessis, Simpon, Wade
Forwards: Wennberg, Hannikainen, Dalph, Davidsson, Gerbe, Koules, Letestu, MacInnis, Sedlack, Stenlund, Vigneault

Eftersom Chicago vilade Patrick Kane senast pga små känningar förväntar jag mig att han är tillbaka i lineup i natt. Med Hawks säsong närma sig och att coach Q inte är nöjd med Hawks spel förväntar jag mig en lineup som kommer likna den vi får se när Hawks startar säsongen + att Kane bör vara tillbaka. Med detta så tycker jag oddset på raka hemmasegern känns riktigt bra sett till vad Columbus kommer med för lag.

Därför spelar jag

Match: Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets
Spel: 1
Odds: 2.30
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson / Nordicbet / Betsafe
Spelstopp: 02:30

För fler spel

För den som vill spela lite mer safe funkar även 1.78 ML hos LeoVegas eller 888sport .

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip