Natten bjuder på match mellan Chicago och Detroit, och här tror jag hemmalaget tar revansch.

Lagen möttes för ett dygn sedan och då drog gästerna det längsta strået då gästerna vann med 3-5.
Hemmalaget stod inte för sin bästa match samtidigt som Subban inte hade sin bästa dag, och här lär man vara riktigt revanschsugna.
Formen är annars bra då man vunnit fem av sina sju senaste matcher, och då har man bland annat slagit just Detroit två gånger.

Man har en del spets i laget då spelare som Kane, DeBrincat och Kubalik finns i laget, och det är spelare som håller en hög nivå. Man har även talangen Kurashev i laget, och han har gjort det bra hittills.

Nu är det hemmaplan och där har man spelat bra då man vunnit fem av sina nio matcher där har man slagit bra lag som Columbus och Carolina, och det är klart bättre lag än man ställs mot här.
Skadelistan är lång då flera spelare saknats en längre tid, men man har visat sig klara sig bra ändå, och här tycker jag man ska ha bra chans att studsa tillbaka.

Detroit tog sin andra raka seger i och med triumfen mot Chicago senast. Innan dess blev det seger mot Nashville med 5-2 där Bernier gjorde en riktigt bra match då han räddade 37/39 skott.

Man ligger näst sist i divisionen då man har Dallas bakom sig, men då ska man också komma ihåg att man spelat 23 matcher till skillnad mot Dallas som bara spelat 16, så kollar man poängsnittet så är man det svagaste laget i divisionen.
Nu är det bortaplan och där har man bara vunnit tre matcher på elva försök vilket är en riktigt svag siffra, och jag tror man väger för lätt här.

Truppen håller ingen högre nivå då man förutom spelare som Mantha, Fabbri och Larkin inte har mycket att komma med, och man kommer tillhöra botten av tabellen.
Här saknas fortsatt Larkin och det är ett stort avbräck då han är en av lagets absolut bästa spelare.
I övrigt saknas även Bertuzzi, och det är också en spelare som är vass offensivt.

Chicago lär vara ute efter revansch här då man vill visa att man kan bättre än senast, vilket jag tror man gör, och jag väljer att går på hemmaseger i matchen.

Subban (Unconfirmed) - Bernier (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 2.05 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip