Dags för tredje matchen mellan Chicago och Edmonton, och jag tar ställning för ena sidan här!

Chicago vann första mötet med 4-6 efter att man gjort fyra mål i första perioden, och det på dryga sju minuter. Smith i Edmontons kasse agerade dock oerhört tveksamt, och man fick en del lätta mål.
Kubalik hade en bra dag på jobbet och han stod för 2+3, och var tillsammans med Toews lagets bästa spelare.
Senast blev det förlust med 6-3, och då mötte man ett klart bättre Edmonton, och spelare som Kubalik och Toews kom inte till alls i matchen. Däremot gjorde storstjärnan Kane två poäng i matchen.
Truppmässigt så är man dock en bit ifrån Edmonton, och med tanke på att man hade problem senast så bör man få en ny tuff match här.
Caggiula är tillbaka i denna matchen.
Shaw, Smith och Seabrook saknas fortfarande.

Edmonton reste sig senast efter den tunga förlusten i första matchen, och man vann med 6-3. Smith fick stå åt sidan då Koskinen fick vakta kassen, ett klart bättre val i mina ögon, och han gjorde en bra match i kassen.
Storstjärnan Connor McDavid hade stor show då han stod för ett hattrick, och han var helt enkelt magisk i matchen.
Även Nugent-Hopkins stod för tre poäng, och båda han och McDavid har nu gjort sex poäng var i de två inledande matcherna.
I truppen finns även Draisaitl som vann grundseriens poängliga då han gjorde 110 poäng, och där finns det helt klart mer att ta av, och han lär bara bli bättre och bättre.
Powerplayspelet här även varit sylvasst under dessa två matcher då man har fina 44,4%, så det gäller för Chicago att inte ta några onödiga utvisningar.
Nu har man chansen att koppla grepp om matchserien, och då man såg bättre ut defensivt senast så ska segerchansen vara bra.

Jag håller Edmonton som det bättre laget i matchserien, och senast såg man bättre ut, speciellt defensivt, vilket gör att jag tror man tar en ny triumf här.

Crawford (Unconfirmed) - Koskinen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT