Chicago Blackhawks - Minnesota Wild

Goalies: Crawford (probable) vs Dubnyk (probable)

Chicago Blackhawks. De är lika stabila som vanligt och laget tuffar på under inledningen av säsongen. Det är främst på hemmais man imponerat stort på mig efter 10-1 mot regerande SC-mästarna Pittsburgh Penguins, och sedan 5-1 mot duktiga underskattade Columbus Blue Jackets. Man föll visserligen mot Toronto Maple Leafs med 4-3 efter OT i en väldigt sevärd och sjuk match, men kom tillbaka direkt då man slog Montreal Canadiens senast inne i Bell Centre med 3-1. Detta var en match där man spelade riktigt bra ”bortahockey” och fokuserade på försvaret och lät Montreal styra tempot. Detta gjorde att Habs hade klart övertag i skottstatistiken och även spelmässigt, men som sagt så vet coach Q vad han gör och gör det han är bäst på, att vinna.

Minnesota Wild har jag hela försäsongen varit kritiska mot och jag tycker man fått lite svar på tal direkt under säsonginledningen. Man gjorde en riktigt svag insats under debutnatten där man föll med 4-2 mot Detroit Red Wings. Man följde upp detta med att förlora med 5-4 efter straffar mot Carolina Hurricanes i en match som man höll på att sno trots svag insats. Nej laget verkar inte vara i harmoni och absolut inte i den form man var i förra säsongen då man var ett av central divisions klart bästa lag. Devan Dubnyk har endast gjort en start och släppte in 4 mål mot Detroit. Han såg väldigt ojämn ut i den matchen och blandade superräddningar med att släppa in några billiga mål. Hur som helst förväntas han starta i natt.

Chicago vs Minnesota är alltid speciella möten då det är rivaler och divisionskonkurrenter. På senast år har denna matchup inneburit full fart och väldigt många mål. 4/5 senast mötena har slutat över 5.5 mål och lagen har verkligen respekt mot varandra. Men med tanke på hur Chicago sett ut på slutet och hur fruktansvärt bra man spelat inne i United Center ser jag det som en enormt tuff uppgift för Wild i natt. Dubnyk har inte kommit in i säsongen en med endast 1 match i ryggen där han var svag, medan Hawks redan känns i toppform. På hemmais ska det vara full fart framåt och de bör ha riktigt bra chans att lösa minst 3 mål här tycker jag. Jag kommer därför spela

Match: Chicago Blackhawks - Minnesota Wild
Spel: Hawks Ö2.5 mål
Odds: 1.72 (inklusive OT/SO)
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip