Chicago Blackhawks - New York Islanders


Goalies: Forsberg (confirmed) vs Greiss (probable)

Chicago Blackhawks är tillbaka efter det mindre uppehållet på en vecka och spelar igen på hemmais. Innan vilan spelade Hawks mot Detroit Red Wings i en match där man föll med 4-0. Ett oväntat resultat där Hawks inte alls kom upp i nivå och förlorade rättvist. Laget är inte alls i samma klass som man varit de senaste två säsongerna och i år råder det faktiskt risk att man missar slutspelet. Laget coregrupp med Kane och Toews mm har inte alls levererat på samma nivå som man gjort tidigare och det har gjort att man ständigt är i behov av att sina unga spelare levererar. Det märker man inte är vant för dessa och vissa matcher likt den mot Wings fungerar inte offensiven alls.

New York Islanders är det gamla Dallas Stars. Laget har en otroligt fin offensiv men laget verkar inte veta hur man försvarar sig. Laget har ett väldigt högt GAA, men man brukar ofta lyckas vinna pga sin fina offensiv ledd av John Tavares. Dock är det främst på hemmais laget öser in mål och borta är man mer normala. Senast föll man mot Boston Bruins med 5-2 efter att man tog ledningen i matchen men det formstarka Bruins visade sig för tuffa för dagen. I natt spelar man på bortais och jag tycker bolagen överskattar Islanders här.

Det är inte vanligt att vi får dessa linor på underspel men bolagen erbjuder idag över 1.60 (1.714 på Pinnacle Sports) på U7.0 mål. Detta är en nivå jag sällan skådat under mina år i NHL-bettingbranschen. Jag måste påstå att underspelet har höga chanser att sitta här pga av att.

Islanders spelar på bortais. Laget snittar visserligen strax över 3.00 mål/match on the road men mot Chicago snittar man endast 2.10 mål/match över de 10 senaste mötena.
Chicago är väldigt ojämna i anfallsspelet i år där man vissa matcher kan göra 6-7 mål medan man blir nollade andra matcher likt senast mot Wings.

Över de 10 senaste mötena har hela 8/10 möten gått under linan 5.5 mål mellan lagen.

Nej alltså visst finns det en chans att båda lagen glömmer målvakterna hemma och vi får en match som slutar 6-5 men Hawks är i grunden ett defensivt stark lag som sällan bjuder bort enkla mål och Islanders har svårt mot Hawks.

Jag kommer därför spela på den udda linan U7.0 mål här.

Nattens spel

Match: Chicago Blackhawks - New York Islanders
Spel: Under 7.0 mål
Odds: 1.67
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip