Bottenlaget Chicago tar emot Seattle natten mot onsdag, och med tanke på läget i truppen bör hemmalaget få det tufft.

Chicago har haft en tuff inledning på säsongen då man placerar sig näst sist i conferencen, och det har bara blivit tolv poäng på 19 matcher. Man glänser varken offensivt eller defensivt, och sett till de sju senaste matcherna har man bara plockat en enda seger.
Nu senast föll man mot St Louis med 2-4, och man hade 1-3 i baken redan efter första perioden.

Förutom de svaga resultaten så har man jobbigt skadeläge då man bland annat saknar Athanasiou, Blackwell och Tinordi. Lägg därtill att Taylor Hall blivit skadad på slutet samtidigt som Corey Perry är dtd, så man har flera viktiga spelare borta, och även om supertalangen Bedard sett bra ut så borde det bli en tuff match.

Seattles skadeläge mycket bättre

Seattle har knappast bländat någon med sitt spel hittills och det har bara blivit åtta segrar efter 22 matcher. Man har dock tagit poäng i 13 av dessa, och bland annat har man segrat mot Colorado och Tampa Bay, så man är trots det inte helt ofarliga.
Nu kommer från en 1-5 förlust mot Vancouver, ett lag som överraskat klart positivt, och nu är det inte alls en lika tuff uppgift.

Sedan tidigare saknar man Burakovsky som är viktigt för det offensiva spelet samtidigt som Grubauer och Tanev förväntas missa matchen.
Man har dock flera bra spelare McCann, Schwartz och Eberle, och då skadeläget är bättre så ska man ha goda chanser att gå segrande ur denna matchen.

Chicago har skador på tunga namn och även om man inte möter ett av de bästa lagen i ligan så bör man få det tufft, och jag går på bortaseger i matchen.

Söderblom (Unconfirmed) - Daccord (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip