Chicago och St Louis ska göra upp natten till måndag, och här väljer jag att ta ställning för gästerna.

Chicago kommer från en 2-1 förlust mot urusla Detroit senast. Man gjorde ingen vidare match, och det är såklart en match man ska vinna med tanke på vad Detroit visat upp denna säsong.
Innan dess hade man fyra raka segrar, så formen får ändå anses som bra.
Truppen har en del guldkorn i Toews, Kane och Kubalik, men överlag så är den inte tillräckligt bred, något som också påverkat tabelläget där man just nu ligger på plats tolv i conferencen.
Nyligen trejdades också Lehner bort till Vegas, något som påverkat målvaktssituationen negativt.
Man har fortsatt chans att ta sig vidare till slutspel, men då krävs en riktigt bra avslutning framöver, och jag tror man får det svårt att ta en plats.
Skador finns på Seabrook, Shaw, Smith och De Haan.

St Louis förlorade sin senaste match mot NJ Devils med 4-2. Det var lagets första förlust de nio senaste matcherna, så formen är helt klart på topp, och här lär man vilja studsa tillbaka på segerspåret igen.
Man leder sin conference men jagas tätt bakom av Colorado, så det gäller att fortsätta spela bra för att hålla undan, något man såklart har som mål att göra.
Truppen håller hög klass då man har spelare som Schenn, O’Reilly och Schwartz i laget, men flera spelare är med och bidrar framåt för laget, en styrka som är bra att ha.
Skador finns fortsatt på Tarasenko och Bouwmeester. Faulk är tveksam inför matchen.

Här tror jag gästerna studsar tillbaka och tar en seger. Det skadar inte heller att man vunnit samtliga tre möten under säsongen, så man har helt klart ett mentalt övertag inför denna matchen, något som gör att jag väljer att gå på bortaseger här.

Crawford (Confirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip