Under söndagskvällen ska Chicago försöka bjuda upp till motstånd mot starka St Louis, och jag dessvärre för Chicago att gästerna är alldeles för bra.

Chicago bröt en tre matcher lång förlustsvit senast då man slog NJ Devils med 8-5 i en riktigt underhållande match, och där var Patrick Kane en av matchens giganter då han stod för fyra poäng.
Man tar några segrar här och var men säsongen har inte varit någon höjdare då man ligger i botten av tabellen, något som dock var förväntat inför säsongen.

Spelare som Kane, Hagel, DeBrincat samt målvakten Fleury är några av spelarna som varit bra under säsongen. I övrigt ser det klart tunnare ut och då man bland annat saknar kaptenen Toews så försvagar det den tunna truppen än mer, och trots segern senast så bör man få det tufft här mot klart bättre motstånd.
I övrigt förväntas Johnson, Khaira, Johnson, McCabe och Stillman missa matchen samtidigt som De Haan är tveksam, så defensivt har man också en del bekymmer.

St Louis tillhör ett av de bättre lagen i ligan och just nu är man med och slåss i toppskiktet av western conference.
Nu senast slog man Buffalo med 5-3 där man kanske inte gjorde sin bästa match, och det var starkt att vinna.
Ser man på formen så är den bra då man i de sex senaste matcherna tagit fem segrar.

Truppen är klart bredare än hemmalagets då man har mängder av skickliga spelare i Tarasenko, Kyrou, O’Reilly, Buchnevich, Perron och Schenn för att nämna några, och med tanke på formen så bör man kunna ta ytterligare en seger.
Scandella förväntas missa matchen.

Chicago slåss i botten av tabellen och då man har en del skador i en redan tunn trupp bör man få det tufft mot ett St Louis som håller en klart högre nivå, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Fleury (Confirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip