Ett formsvagt Chicago tar emot ett St Louis som är på gång efter en tyngre period, och här tror jag på en bekväm seger för bortalaget.

Chicagos blev nollade senast mot ett av ligans bästa lag Carolina, och det slutade 0-3.
Detta var lagets sjunde förlust de tio senaste matcherna, så formen är knappast på topp samtidigt som man inte har ett tillräckligt bra material, vilket man sett under säsongen.
Visst har man Kane, Domi och Toews I laget som håller en hög nivå. De får dock dra ett alldeles för tungt lass då övriga spelare är rätt mediokra, och det saknas både spets och bredd i truppen.
Det ska även nämnas att Jones och Johnson fortsatt ser ut att saknas, vilket är två avbräck på ledande spelare.

St Louis har ryckt upp sig rejält efter den tunga perioden man haft och nu har det blivit tre raka segrar.
Näst senast slog man Vegas med 2-3 på bortais där man följde upp med en ny 2-3 seger, denna gången mot starka Colorado, så formen är helt klart på väg uppåt.
Nu väntar motstånd av helt annat nivå, och en liknande insats som på slutet ska räcka långt.

En av lagets styrka är bredden då man har flera kedjor som kan producera framåt, och bland annat har man spelare som Schenn och Kyrou i en tredjekedja.
Det finns samtidigt bra spets i Tarasenko, Thomas, O’Reilly och Krug, och i grunden håller man klart bättre nivå än hemmalaget.
Bortuzzo och Brown saknas.

St Louis är det klart bättre laget i matchen och samtidigt är formen riktigt bra då man tagit två fina skalper på slutet, och trots bortais tror jag att man visar att man är klassen bättre än Chicago.

Söderblom (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 1u