Två formlösa lag i Chicago och Toronto ställs mot varandra natten till torsdag, och här tycker jag att mycket talar för gästerna.

Chicago har öppnat säsongen på ett uselt sätt då man efter sex matcher fortfarande inte vunnit en match, och totalt har det bara blivit en inspelad poäng.
Nu senast blev det en klar förlust hemma mot Detroit med 3-6 där svenske Lucas Raymond stod för ett hattrick, och hittills har man släppt in 27 mål, vilket är ett snitt på 4,5 mål per match.

Till denna matchen har man en hel del tveksamheter då man förutom avbräck i Jones och Kalynuk har tveksamheter på Hartman, Borgström, Khaira, Stillman, Kane och Toews, så truppläget är tufft. Skulle dock några spelare vara tillgängliga så bör man oavsett få det tufft då man sett väldigt bleka ut inledningsvis.

Toronto har precis som hemmalaget öppnat säsongen på ett väldigt svagt sätt då man bara vunnit två av sina sju spelade matcher, och man förväntar sig klart mer från laget.
Nu senast blev det förlust med 4-1 mot tuffa Carolina, och där man inte alls lika bra som hemmalaget.
Det stora problemet hittills har varit offensiven så man bara gjort 13 mål på sju matcher, vilket är ett snitt under två månader per match.
Nu ställs man dock mot ett Chicago som varit väldigt bleka defensivt, så här finns det helt klart möjligheter att få igång offensiven.

Trots det svaga offensivt spelet hittills så finns det en hel del kvalitet framåt i Matthews, Marner, Tavares och Nylander, och även om de inte kommit upp i nivå så bör man skapa tillräckligt mycket lägen i denna matchen för att få det att lossna.
Saknas gör Mrazek och Mikheyev.

Toronto har klart mer att bevisa men här ställs mot ett Chicago som varit väldigt bleka inledningsvis, något som gör att man borde man kunna knipa en efterlängtad seger, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Lankinen (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip