Toronto är b2b när man gästar Chicago natten mot måndag, och här målas man upp som gigantiska favoriter.

Chicago har ett lag som verkligen inte skrämmer då truppen är klart begränsad även om man har namn som Kane, Domi och Johnson i laget, något även tabellen visar då man plockat minst antal poäng av samtliga lag i ligan.
Nu senast stod man för en fin vändning mot Ottawa där man vände 3-1 till 3-4, och efter tre raka förluster bör det gett lite självförtroende.

Nu är det tuffare emot och samtidigt kommer man inte nå slutspel, vilket kan vara både positivt och negativt.
Framförallt möter man ett lag som är b2b samt har frågetecken på målvaktssida, och här blir man extremt underskattade.
Khaira, Stalock och Tinordi saknas i matchen samtidigt som Entwistle och Toews är frågetecken.

Toronto tog sin andra raka seger senast då man slog Montreal med 5-1, en match man spelade riktigt bra i. Innan dess blev det seger mot just Chicago med 5-2, men då hade man fått några dagars vila samtidigt som Chicago var b2b, och nu är det ombytta roller i denna matchen.
Att det är bortais som gäller nu är även ett litet minus då man varit klart starkare på hemmais.

Förstemålvakten Ilya Samsonov saknades senast pga sjukdom och han är ett frågetecken här, och där bakom ser inte målvaktssidan skrämmande ut.
På den positiva sidan har man fått in Ryan O’Reilly från St Louis vilket gör truppens offensiv än starkare, men här blir man alldeles för klara favoriter i mitt tycke.
Mete, Murray, Muzzin och Robertson saknas i matchen.

Toronto är det klart bättre laget i matchen men då man är b2b samt har frågetecken på målvaktssidan så blir man lite väl hårt betrodda, och jag har känsla för att hemmalaget kan överraska här.

Mrazek (Unconfirmed) - Woll (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip