Botten mot toppen väntar när Chicago tar emot Winnipeg, och här ska gästerna ses med väldigt bra segerchans.

Förlusterna fortsätter avlösa varandra för Chicago och senast var inget undantag då man föll mot Philadelphia med 1-3. Förlusten var den tionde på de elva senaste, så man befäster sin placering i botten av tabellen, och till denna matchen är det tuffare emot än senast.

Skador på Zaitsev, Athanasiou, Hall och Murphy stör enormt då detta är spelare man hade behövt i truppen då man utan dem ser väldigt tunna ut. Visst har man Bedard, Johnson och Kurashev i truppen, men man har inte mycket att komma med, och känslan är att man hade behövt samtliga spelare tillgängliga för att utmana ett lag av Winnipegs kaliber.
Förutom nämnda spelare förväntas Crevier saknas.

Winnipeg är på en helt annan nivå

Winnipeg slåss till skillnad mot hemmalaget i toppen av tabellen och hittills har det blivit segrar i 34/54 matcher.
Man har imponerat defensivt då man släppt in minst antal mål i ligan med sina 128, och då hemmalaget har svårt med målskyttet bör man fortsätta prestera defensivt.

Formen är bra med fyra segrar på de fem senaste och med spelare som Scheifele, Connor, Morrissey, Vilardi och Ehlers ska det inte göra någon skillnad att man agerar bortalag i matchen, och klass, form och skadeläge talar för seger i matchen.
Schmidt förväntas missa matchen.

Chicago tillhör ett av ligans svagaste lag och när Winnipeg kommer på besök bör man inte ha mycket att hämta, och jag går på bortaseger i matchen.

Söderblom (Unconfirmed) - Brossoit (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip