Colorado Avalanche - Anaheim Ducks

Goalies: Bernier (confirmed) vs Gibson (probable)

Colorado Avalanche har tagit två raka vinster efter dubbelseger mot Boston Bruins. Två starka insatser där man borta mot Bruins utnyttjade Bruins okoncentration i viktiga lägen och en Tukka Rask som gav bort seger. Några dagar senare spelade man hemma i ett returmöte med Bruins där man faktiskt spelade bättre än björnarna från Boston. Man kontrollerade matchen och var det bättre laget över hela matchen. S.Andrighetto såg väldigt het ut och dessutom gjorde även Matt Duchene mål vilket jag tror var viktigt att se för fansen som haft många frågetecken kring hans ambitioner.

Anaheim Ducks har efter två svaga insatser mot Calgary Flames och Philadelphia Flyers kommit tillbaka till segerspåret efter att man 3-2 besegrat NY Islanders på hemmais. En match som från början till slut. Rickard Rakell, Andrew Cogliano och Patrick Eaves, som var tillbaka efter skada stod för målen. Även John Gibson spelade väldigt bra och räddade 39/41 skott han fick på sig och blev med det nattens stjärna.

Inför nattens match är Jonathan Bernier bekräftad som startmålvakt för Colorado. En målvakt som jag inte alls gillar och tycker håller en väldigt ojämn nivå. Han har visserligen endast spelat en match så här långt och det var mot NJ Devils där laget blev utklassat med 4-1. Tycker inte Bernier ser stabilt ut i ett lag med svagt försvarsspel som Colorado och han kommer få jobba hårt i natt om Avs ska ha någon chans. Jag gillar Ducks i denna matchup eftersom man kommer från en stark seger och börjar få sina skadade spelare tillbaka. Ryan Getzlaf har varit en viktig faktor och laget ser betydligt lugnare ut med honom på isen. Statistiskt brukar även Ducks ha bra kontroll på Avs och svepte laget förra året. Man har vunnit 4/5 senaste mötena och har dessutom 4/5 senaste besöken borta mot Avs.

Nej jag tycker helt enkelt Ducks är ett bättre lag här och jag tycker ett odds kring 1.80 är klart spelvärt med Bernier i målet. Varlamov har varit en nyckelspelare för Avs och utan honom tappar man ett par procentchanser till seger.

Nattens spel blir därför

Match: Colorado Avlanche - Anaheim Ducks
Spel: 2 money line
Odds: 1.83
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip