Colorado gästas av Anaheim natten till lördag, och här tror jag gästerna har en övermäktig uppgift.

Colorado förlorade sin näst senaste match mot San José med 6-2 där man inte gjorde någon jättebra match.
Senast vann man dock mot samma lag med 0-4 där man gjorde en klart bättre match, och där blev Landeskog och Rantanen stora matchhjältar tillsammans med Grubauer då de var inblandade i samtliga mål framåt samtidigt som Grubauer höll nollan.

Formen är bra då man vunnit tre av sina fem senaste matcher, och då har fyra av matcherna spelats på bortaplan.
Nu är det hemmaplan och där har man vunnit fem av sina åtta matcher, ett klart bra facit.

Truppen håller en skyhög nivå då man har spelare som Landeskog, Rantanen, MacKinnon, Burakovsky och Kadri i laget för att nämna några, och här bör man vara numret större än motståndarna.
Makar, Johnson, Gilbert och Byram förväntas saknas här.

Anaheim kommer till denna matchen med åtta raka förluster i ryggen, och att säga att formen är dålig är knappast att ta i även om motståndet varit tufft.
Nu senast blev det en 2-3 förlust mot St Louis där utvisningarna blev avgörande då man släppte in samtliga tre mål i numerärt underläge.

Man ligger sist i divisionen då man spelat ihop 17 poäng, vilket är en poäng mindre än San José som ligger ovanför i tabellen. Då man har dock spelat tre matcher mer, något som styrker att man haft en svag inledning på säsongen.
Nu är det också bortaplan som gäller och där har det bara blivit tre segrar på tio försök, så det blir knappast något enkel uppgift för laget här.

I truppen hittar vi spelare som Silfverberg, Rakell, Comtois och Getzlaf samt talangen Zegras, så det finns en del kvalitet i laget.
Jämför man dock mot Colorados lag så har man varken samma spets eller bredd, och här kommer man få det riktigt tufft att bryta den negativa trenden.
Manson och Rowney förväntas saknas här samtidigt som Lindholm är tveksam.

Colorado är det klart bättre laget i matchen och då man även har fördel av hemmaplan så tror jag gästerna får det alldeles för tufft, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Gibson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 1.65 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip