Natten bjuder på match mellan Colorado och Arizona, och här har hemmalaget revansch att utkräva.

Colorado förlorade det senaste mötet lagen emellan, och siffrorna skrevs till 2-3.
Spelmässigt så var man dock det klart bättre laget, och kollar man skotten så vann man dessa med 35-14.
I matchen saknandes även MacKinnon och en del andra tunga pjäser, men trots det visade man att man håller en bra nivå, och här kommer man vara ruskigt sugna på revansch.
Till denna matchen är eventuellt MacKinnon också tillbaka, och det vore såklart ett stort plus för offensiven.

Truppen är dock bred då man har spelare som Rantanen, Landeskog, Burakovsky och Kadri för att nämna några, så det finns även en bra bredd i laget.
Nu är det också hemmaplan igen och där har man vunnit sex av elva matcher, en siffra som är bra, och här tror jag att man får sin revansch.
Saknas gör Makar, Byram, Gilbert och Johnson samtidigt som Timmins, MacKinnon och Compher är tveksamma.

Arizona kommer med två raka segrar till denna matchen då man slog Colorado senast, och det trots att man bara fick iväg 14 skott på mål. Innan dess blev det en 5-2 seger hemma mot Minnesota efter en bra genomförd match.
I matchen mot Colorado så fick förstamålvakten Kuemper kliva av tidigt i den tredje perioden och han förväntas missa några matcher framöver, och då Raanta bör stå här så ser jag det som ett klart minus.

Truppen har en del intressanta spelare i Garland, Keller, Dvorak och Kessel för att nämna några, så det finns en del kvalitet i laget.
Som lag håller man dock inte samma nivå som hemmalaget, och känslan är att man inte är lika lyckosamma här.

Nu är det bortamatch igen och där har man vunnit fem av sina åtta spelade matcher, något som självklart är riktigt starkt.
Jag tror dock man kommer möta ett klart mer noggrant hemmalag här, och då lär man inte få lika bra utdelning som senast.
Saknas gör Kuemper.

Colorados förlust senast var riktigt snöplig och här tror jag man kommer gå ut och göra en riktigt bra match, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Raanta (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip