Två formsvaga lag möts när Colorado och Arizona går i klinch med varandra, men här ska det råda klasskillnad.

Colorado är ett topplag i ligan och man är fyra i conferencen. På slutet har resultaten varit svaga då det endast blivit en seger de sex senaste matcherna, vilket såklart inte är godkänd för ett lag av Colorados kaliber.

Samtliga sex matcher har dock spelats på bortais och här vänder man hemåt vilket är ett klart plus då man varit riktigt starka på hemmaplan där det blivit 20 segrar på 25 matcher, och med sylvassa spelare som MacKinnon, Rantanen och Makar i truppen finns det en helt annan höjd än hos gästerna.
Landeskog, Francouz och Nichushkin saknas samtidigt som O.Connor är dtd.

Risk att gästernas förlustsvit fortsätter

Arizona kommer med väldigt svag form till denna matchen då det senast blev en förlust med 1-5 mot Carolina. Detta var lagets åttonde raka förlust och den enda poängen man fått med sig var i matchen mot Nashville, och nu väntar ett av ligans bästa lag på bortais.

Keller, Maccelli och Schmaltz är intressanta spelare i laget men man har varken samma spets eller bredd som hemmalaget har, och risken för att man åker på ett nytt nederlag är klart överhängande, och jag tror man helt enkelt inte räcker till här.
Ingram, O’Brien, Stecher och Boyd saknas.

Colorado är det klart bättre i laget och här har man guldläge att få med sig en seger när man vänder hem till Ball Arena, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Annunen (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip