Tjo.

Blir en liten kortare rek idag då jag har ont om tid men vill samtidigt dela med mig.


Colorado tar idag emot Toronto.

Avalanche är inne i en winning streak nu. Jag tycker man såg tendenser på att Avs börja tackla av lite men på senare tid och absolut efter jul/nyår så har man varit bra. Man är på dom sista 10 matcherna 8-1-1 där man blandannat slog Sharks hemma och bortaslog både Wild och Hawks. Efter en kortare Road trip(hade dock 1 match emellan hemma i Pepsi Center) så vänder man hem efter matchen i lördags mot Preds där man spelade bra men slutade spela när man tog storledningen med 5-1 med cirkus 13 min kvar och var när o tappa.
Man saknar inatt Tanguay,Guenin,Sarich och PA. Mitchell var sjuk igår och avstog träning och har inte fått någon info mer. Tror dock han spelar.


Leafs ja detta leafs som jag absolut inte förstår mig på. Har sett Leafs ett par matcher blandannat mot Rangers (4 Jan) Islanders (7 Jan) Buffalo (16 Nov) med fler. Detta var matcher där jag trodde Leafs om inte dom ställde upp med Marlies så vettifan. Ett lag som jag absolut inte förstår mig på, går och vinner sedan några dagar efter Ran,Isle mot t.ex bruins i TD, aja till dagens match.
Leafs är inne även dom i en streak där man har vunnit dom 5 senaste matcherna. Man har inte precis spelat övertygande utan målvaktsspelet har varit bra däremot.
Man saknar idag Clarkson,Bolland,Smith och Mclaren.
Man spelade igår där man slog Coyotes i öknen och där Bernier storspelade.


Dom har mötts 1 gång denna säsongen och då vann Avs med 2-1 i Canada.

Colorado @1.92 spelas. 3/5 Units.

Ber om ursäkt angående den korta reken.

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip