Colorado Avalanche - Boston Bruins

Goalies: Varlamov (confirmed) vs Halak (confirmed)

Väldigt intressant match i natt mellan två av de absolut offensivt starkaste lagen i ligan. Eller snarare två av de lagen i ligan med de absolut bästa förstalinorna. Colorado Avalanche gästas i natt av Boston Bruins.

Colorado Avalanche återvänder i natt hem till Pepsi Center efter en kortare roadtrip. Avs som inlett säsongen bra och är 8-6-3 hittills i år. Efter två tunga förluster mot Nashville Predators och Winnipeg Jets fick man revansch senast då man vann borta mot Edmonton Oilers med klara 4-1. En match som man spelade riktigt bra i. Laget kunde plocka bort McDavid på ett bra sätt och försvarade sig riktigt bra mot Oiler snabba kontringar. Nu är man alltså återigen på hemmais igen och laget tror jag har bra feeling med sig när man gästas av ett lag som man brukar trivas mot.

Boston Bruins är nattens gäster och Bruins har verkligen haft en oklar start på november. Jag tycker Bruins i grunden är riktigt stabila och har två topplinor som håller högsta klass. Man har också spelat riktigt stabilt och haft fantastisk leverans från speciellt förstalinan. Sen ställdes man mot Vancouver Canucks på hemmais, och gör säsongens absolut sämsta match och man förlorar tillslut med hela 8-5. En match där man kontrollerade spelet men okoncentration och slarv kostade laget många mål bakåt. Laget studsade dock tillbaka väldigt snabbt och man har vunnit klart både mot Toronto Maple Leafs (5-1) samt senast 4-1 hemma mot Vegas Golden Knights. Nu ger sig Bruins ut på en 4 matcher lång roadtrip och det blir intressant att se hur man spelar nu jämfört mot det tunga spela man har på hemmais.

När vi går in på nattens matchup kommer det handla mycket om båda lagens förstalinor. Det är två av de absolut bästa linorna i ligan och samtliga spelare har levererat poängmässigt. Jag menar kolla bara på detta:

Mikko Rantanen (26 points)
Patrice Bergeron (25 points)
Nathan MacKinnon (24 points)
David Pastrnak (23 points)
Brad Marchand (20 points)
Gabriel Landeskog (19 points)

Historiskt brukar Avs spela bra mot Bruins och på hemmais bör man ha bra chans till vinst. Dock så tycker jag Bruins sett riktigt stabila ut senast två matcherna och verkar skakat av sig den horribla insatsen mot Canucks. Båda lagen har som sagt offensiva linor som kommer spelas mot båda lagens 3e-4e linor och det kommer verkligen bli hett om öronen brukarlinorna. Tror båda lagen kommer få svårt att hänga med här mot toppspelarna och jag räknar med att vi får en del mål i denna matchen. Därför spelar jag

Match: Colorado Avalanche - Boston Bruins
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.82
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe , Betsson , Nordicbet
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip