Ett skadedrabbat Colorado tar emot formstarka Boston hemma i Ball Arena, och här kan hemmalaget få det tufft.

Colorado var inför säsongen en av guldkandidaterna och hittills har man väl inte levt upp till det fullt ut då man ligger på en åttondeplats i conferencen. Visst har man inte gjort så många matcher som flera lag före, men för ett lag av deras kaliber ska man kunna kräva mer än 13 segrar på 23 matcher även om man haft en del skador.

Just skadeläget är blytungt inför denna matchen då man sedan tidigare har Bowers, Byram, Foudy, Landeskog, Helm, MacDermid, Manson, Nichushkin och Rodrigues, och de flesta förväntas missa matchen.
Lägg därtill att Lekhonen är ett frågetecken samtidigt som storstjärnan MacKinnon klev av skadad senast, så det är flera tunga avbräck i laget, och även om Rantanen och Makar finns att tillgå så kommer man få det extremt tufft här.

Boston fick sin segersvit på 14 raka hemmavinster bruten senast då man föll mot Vegas efter straffar med 3-4. Man visade dock styrka genom att hämta upp ett 0-3 underläge, och man skapade klart flest lägen i matchen.
Säsongen hittills har varit riktigt bra då man vunnit 20/24 matcher, vilket gör att man slåss i toppen av tabellen.

Skadeläget i truppen är klart bättre än hos motståndarna då bara Craig Smith är ett frågetecken.
Det finns fin spets i Marchand och Pastrnak samtidigt som man har en riktigt bra bredd sedan man stärkt upp centersidan med Krejci inför säsongen, och här ska man kunna studsa tillbaka på vinnarspåret igen.

Colorado har mängder av skador i laget och nu när man ställs mot ett Boston med bra skadeläge och som samtidigt imponerat stort så bör man få tufft att stå emot, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Georgiev (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip