NHL bjuder på en otroligt fin match mellan topplagen Colorado och Carolina natten till söndag, och jag tror mig ha hittat ett fint spel i matchen.

Colorado har gjort en ruskigt fint säsong hittills då man just nu leder grundserien efter att man plockat 114 poäng, och totalt sett har man vunnit 54/74 matcher.
Nu senast tog man en 3-1 seger mot NJ Devils där man gjorde en väldigt bra mittenperiod, och samtliga målen kom i perioden.
Detta var lagets åttonde raka seger där man bland annat slagit LA Kings med 9-3 och Pittsburgh med 4-6, så formen är verkligen på topp.

Spelare som MacKinnon, Rantanen, Toews och Makar gör en stark säsong, och den sistnämnda har gjort 82 poäng från sin backplats, vilket är näst bäst av samtliga backar.
Trots form och kvalitet så har man saknat tunga namn som Kadri, Landeskog och Murray på slutet och de saknas även här, något som är ett minus, och då motståndet är tufft så kommer det krävas en riktigt bra insats för att vinna matchen.

Carolina tillhör precis som hemmalaget ett av de bästa lagen i ligan, och man ligger i toppskiktet av tabellen då man spelat ihop 104 poäng.
Nu senast fick man något oväntat stryk av bottenlaget Detroit med 0-3 och trots att man fick iväg hela 46 skott på mål så fick man kliva av isen utan mål framåt, och Nedeljkovic i gästernas kasse var grym.
I den matchen vaktade Raanta kassen och här lär man ställa Andersen, vilket är ett plus då han varit riktigt bra under säsongen, och fortsätter man skapa lägen så kommer målen att trilla in.

I truppen finns det en hel del kvalitet i spelare som Aho, Teravainen, Svechnikov, Trocheck och DeAngelo för att nämna några. Till skillnad från hemmalaget har man inte heller några skador som stör, så läget i laget är bra, och här blir man lite väl underskattade.

Colorado kommer med åtta raka segrar men här tror jag att man lever farligt då man möter ett riktigt bra Carolina som även vunnit det enda mötet lagen emellan denna säsongen där siffrorna skrevs till 2-0, och här tror jag att gästerna vinner och bryter hemmalagets segersvit.

Francouz (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip