Colorado Avalanche - Dallas Stars

Goalies: Bernier (confirmed) vs Lehtonen (confirmed)

Colorado Avalanche anses av de flesta som ett av ligans sämsta lag och laget har ofta fått agera slagpåse denna säsong. Det var en väldig cirkus kring lagets stjärna Matt Duchane, vilket slutat med en trade till Ottawa Senators. Enligt mig har laget sett bättre ut efter denna trade och vissa matcher ser man åtminstone ut att lita på varandra. Övertidsvinsten med 3-2 mot Winnipeg Jets var enligt mig en riktig stark vinst där man verkligen spelade bra och krigade för varandra. Dock föll laget senast mot NJ Devils med 2-1 i en jämn match efter att Bryan Boyle avgjorde i mitten av tredje perioden.

Dallas Stars kommer från spel igår där man slog Chicago Blackhawks med 3-2 efter straffar. Detta var vinst nummer 2/2 efter B2B möten mellan Hawks och Stars. Första mötet mellan Stars och Hawks var det enligt mig Hawks som var det bättre laget men Stars var det effektivare. Efter att Hawks krigat sig tillbaka från 2-3 i tredje perioden till 3-3 var det Mattias Janmark som kunde ge Stars extrapoängen. Senast mötet var lika jämn mellan lagen men det var Stars som var det spelförande laget. Trots 1-0 och 2-1 blev det återigen övertid som sedan gick till straffläggning. Även här vann Stars coinflippen.

I natt gästar alltså Stars detta Colorado inne i Pepsi Center. Stars är B2B efter dessa två vinster och möter ett lag man vanligtvis inte har så lätt för. Dessa lag har redan mötts två gång den här säsongen och då nollade faktiskt Avalanche Stars med 3-0 vinsten senast och vann första mötet med hela 5-3. På papperet är Stars det bättre lagen men Avs är inte ofarliga alls i denna matchup. Stars kommer dessutom vila sin stjärnmålvakt Ben Bishop pga av B2B och Kari Lehtonen kommer starta vs Jonathan Bernier. Detta är i mina ögon två svaga målvakter i ligan och det känns därför som båda lagen kommer ha bra chans att göra en del mål här. Detta är dessutom en matchup som historiskt brukar betyda mycket mål då hela 7/10 senaste mötena gått över linan 5.5 mål.

Jag tror båda lagen löser en del kassar här och spelar därför

Match: Colorado Avalanche - Dallas Stars
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.90
Insats: 4/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip