Dags för match 2 mellan Colorado och Dallas, och här har jag min idé klar i matchen.

Colorado förlorade den första matchen med 3-5, och man visade sig vara sårbara bakåt samtidigt som Dallas visade att man fått mer fart på offensiven.
Framåt är man fortsatt vassa då man gjorde tre mål framåt, och i de tre senaste matcherna har man gjort hela 17 mål, och spelare som MacKinnon och Rantanen ser riktigt bra ut för dagen.

Inför denna matchen har man blivit försvagade då man fick Grubauer skadad senast, och här ska Francouz vakta kassen, och det ser jag som en klar nackdel.
Även Erik Johnson ser ut att missa matchen, och det är också ett tufft avbräck, så defensivt så är man klart försvagade, och det lär krävas en del mål för att gå segrande ur denna matchen.

I övrigt är Wilson skadad och Calvert tveksam inför matchen.

Dallas slog ut Calgary i åttondelen med 4-2 i matcher där man gjorde en hel del bra matcher, och visade att man fått lite mer fart på målskyttet. Det är framförallt Pavelski och Guryanov som visat vägen offensivt då båda sett bra ut framåt.
I första matchen mot Colorado visade man att man även kan hota ett bättre motstånd än Calgary, och man vann med 3-5.

Nu när Colorado har en del skador i laget så bör man fortsatt kunna göra en del mål framåt, något som förmodligen behövs då Colorado är sylvassa framåt och bör göra en del mål.
Johns och Bishop är tveksamma inför matchen.

Här tror jag vi får se en målrik match då Colorado har en del skador defensivt i laget som Dallas bör kunna utnyttja. Samtidigt är Colorado sylvassa framåt och bör göra en del mål, och jag väljer således att gå på överspelet här.

Francouz (Unconfirmed) - Khudobin (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip